Allt om Megafonen Husby här…

2012-09-08
Av

Warruuuuup!

Detta är bloggen för Megafonen Husby… En anslagstavla för allt nytt och FETT i vår lokalgrupp, såsom kommande konspirationer och världsomstörtande planer, inbjudan till barbeque på fältet, telefonnr till störiga politiker som vi vill vara störiga tillbaka mot m.m.

Bloggen drivs gemensamt av alla som är aktiva i Husby-sektionen. Det innebär att den inte är knuten till en person, utan hela lokalgruppen.

du VILL INTE missa det här…

One Response to Allt om Megafonen Husby här…

 1. 2012-11-05 at 16:47

  Hej alla megafonare!

  Vi är arrangörer för Spoken Word på Dramaten, som sedan flera år tillbaka arrangeras en gång per termin.

  Läste om er fantastiska verksamhet i Svenska Dagbladets serien ”Min förort, min hembygd”, i artikeln Inte bara snack i Megafonen i Husby (tis 2/10).

  Den 10 november är det dags för Spoken Word igen på Dramaten. Som alltid håller vi oss till en viss tematik, den här gången kommer den röda tråden vara klassamhälle och ekonomi.

  Spoken word på Dramaten har sedan start varit en uppskattad kväll med fullt hus varje gång. Det har blivit en plattform för det talade ordet: text och poesi, och ofta av unga. Vi lägger stor vikt vid att de medverkande är en blandad grupp. Unga poeter möter skådespelare från Dramaten, musiker, och nya talanger. Vi har vår DJ, Amir från The Soul Lounge med varje gång, och ibland hiphopakter (t.ex Aki från Labyrint som var med i våras, och Aladin Zakholi som har varit konferencier ett flertal gånger)

  Vi skulle vilja rikta en speciell inbjudan till ert nätverk, och undrar om ni vill komma hit som publik? Biljetterna är gratis och vi skulle kunna reservera ett stort antal platser.

  Vi letar alltid efter nya spännande röster. Om ni har någon i ert nätverk som skulle vilja medverka och göra sin röst hörd den 10 nov så får de gärna skicka in sitt bidrag till den här mailen! Kanske kan de stå på Dramatens scen! Mer info finns längre ner.

  Skulle det vara möjligt att få något e-postadress så att vi kan nå er? Vi har försökt kontakta er genom info@megafonen.com men fick inget svar…

  Vi känner att det är viktigt att fler får göra sin röst hörd kring viktiga ämnen!

  Varma hälsningar,

  Sophie, Diana och Ingrid, Spoken Word teamet på Dramaten

  ————————————————————

  Dramaten& Spoken Word
  2012-11-10

  Dramaten& Spoken word
  Spoken word på Dramaten& är verbala käftsmällar i guldbeklädd miljö. Den här kvällen står insiktsfulla poeter jämte uttrycksfulla skådespelare för tankar om klassamhälle och ekonomi. Medverkande: Filip Alexandersson, My Vingren, Mustafa Kibar, Alexandra Drotz Ruhn, Niklas Mesaros, Dunderdan och Meron Mangasha m.fl.
  DJ: Amir från The Soul Lounge.

  Vill du också fylla en av Dramatens gyllene scener med dina ord? Lägg upp ditt bidrag på Youtube med titeln “Till Spoken Word Dramaten + DITT NAMN” senast den 28 oktober, så har du chansen att medverka. Vid frågor, kontakta spokenword@dramaten.se

Leave a Reply